Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’nın güneyindeki okullara "Güdümlü Proje" geliştirilecek

Adana’nın güney bölgesindeki okullara yönelik “Güdümlü Proje” geliştirilmesiyle ilgili toplantı düzenlendi.Çukurova Kalkınma Ajansı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, teklif çağrısı yöntemi uygulanmadan doğrudan...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’nın güneyindeki okullara "Güdümlü Proje" geliştirilecek

Adana’nın güney bölgesindeki okullara yönelik “Güdümlü Proje” geliştirilmesiyle ilgili toplantı düzenlendi.

Çukurova Kalkınma Ajansı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, teklif çağrısı yöntemi uygulanmadan doğrudan destek sağlamaya yönelik olarak, bölge planında öngörülen öncelikler doğrultusunda, konusu ve koşulları ajans öncülüğünde ve yönlendirmesinde belirlenen “Güdümlü Proje” başlığı altında geliştirilecek projelere Kalkınma Bakanlığı’nın finansal destek sağladığını hatırlattı.

Adana’da bir çok alanda “Güdümlü Proje” hazırlanacak alanlar olduğuna işaret eden Vali Demirtaş, Kalkınma Bakanlığı’na sunulmak üzere Güney Adana bölgesindeki okullara yönelik projelerinde bir an önce hazırlanması gerektiğini söyledi.

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasıyla devam eden toplantıya, Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan ile projeyle ilgili yetkililer katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.