Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açıköğretimdeki engelli öğrencilere canlı destek

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, engelli öğrencilerine yönelik sunduğu imkânlara bir yenisini daha ekledi.Engelli öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde özel materyallerle desteklenmesi; sınav organizasyonları sürecinde ise büyük...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Açıköğretimdeki engelli öğrencilere canlı destek

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, engelli öğrencilerine yönelik sunduğu imkânlara bir yenisini daha ekledi.

Engelli öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde özel materyallerle desteklenmesi; sınav organizasyonları sürecinde ise büyük puntolu kitapçıklar ve optik formlar, görme engelliler için özel yardımcılar, yatalak öğrenciler için evinde sınav gibi yapılan özel uygulamalar ile sınavlarındaki engellerin aşılması için çaba sarf eden Açıköğretim Sistemi, “Canlı Destek “uygulaması ile de engelli öğrencilerin sorunlarına ve sorularına günlük çözümler ve cevaplar bulmaya çalışıyor. Engelli öğrencilere sunulan bu yeni hizmetin önemine dikkat çeken Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi olarak, engelli öğrencilerin engelleri aşması için gayret gösterdiklerini söyledi. Güney, “Sınav öncesi ve sınav anındaki engelleri aşmak için yaptığımız uygulamaların yanına, her gün engelli öğrencilerimizin sorularını yöneltebilecekleri “Canlı Destek” fırsatımızı da ekledik. Engelli öğrencilerimiz, her gün bu bir saat aralığında canlı olarak sorunlarını dile getirebilecek ve sorularını sorabileceklerdir. Biz de onlardan gelen istek ve şikâyetleri ivedi bir şekilde değerlendirerek, sorunlarını en kısa sürede çözmeye çalışacağız” dedi.

Engelli öğrencilerin, “Canlı Destek” uygulamasına ulaşmak için ”engelsizaof.anadolu.edu.tr” adresinin ziyaret edip sayfanın sağ tarafındaki canlı destek butonu aracılığıyla sisteme giriş yaparak her gün 15:00-16:00 saatleri aracında canlı destek alabilecekleri bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.