Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açıköğretimde Yüzyüze Dersler Eskişehir’de başlıyor

Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüzyüze derslerin Güz Dönemi, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüzyüze derslerin Güz Dönemi, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri kampüslerinde 24 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayıp, 13 Ocak 2017 Cuma günü sona erecek.
Konuyla alakalı yapılan açıklamada, Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde 93 merkezde sürdürülen yüzyüze derslerin, öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslerin yüzyüze işlenmesini sağladığı belirtildi. Açıköğretim öğrencilerinin, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin derslere katılabilecekleri bildirildi.
Açıklamada, “Açıköğretim öğrencilerinin özellikle zorlandıkları derslere yönelik yapılan yüzyüze dersler, öğrencilerin başarılarına büyük katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra ders aldıkları üniversitenin kütüphane, sosyal faaliyetler, konferans, sempozyum gibi bir takım olanaklarından da faydalanabilmektedirler. Bu derslerde bir araya gelen Açıköğretim öğrencileri kendi aralarında dersleri ve sorunları ile ilgili bilgi paylaşımı olanağı da elde etmektedirler. Açıköğretim öğrencileri, hafta içi akşam saatlerinde gerçekleştirilecek derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini 17 Ekim 2016 tarihinden itibaren AÖF Eskişehir Bürosundan veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki “Öğretim Ortamları” ve oradan da “Yüzyüze Öğretim Hizmetleri” bölümünü inceleyerek öğrenebilirler. Eskişehir’de 24 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayacak yüzyüze dersler 13 Ocak 2017 Cuma günü akşamına kadar kesintisiz devam edecektir” denildi.
2016 - 2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamında yüzyüze öğretimi yapılacak 11 ders ise şöyle:
"Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, İngilizce I, Arapça I, Arapça III."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.