Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açıköğretimde 7/24 Çağrı Merkezi Hizmeti

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Öğrencilere Daha Fazla Yardımcı Olabilmek İçin Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’nin 7/24 Hizmet Vermeye Başladığını Belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Açıköğretimde 7/24 Çağrı Merkezi Hizmeti
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nde öğrencilerin eşzamanlı olarak telefon aracılığıyla hizmet aldıkları önemli bir yapı olan çağrı merkezinde yeni bir uygulama başladı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, öğrencilere daha fazla yardımcı olabilmek için Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’nin 7/24 hizmet vermeye başladığını belirtti. Öğrencilerin özellikle kayıt, kayıt yenileme ve sınav dönemlerinde oldukça yoğun bir biçimde etkileşim merkezini aradığına dikkat çeken Prof. Dr. Gündoğan, “Öğrencilerimizin taleplerine daha fazla yanıt verebilmek adına sürekli destek sağlanması için çalışmalar yapıldı. Bu anlamda etkileşim merkezi hafta içi-hafta sonu fark etmeksizin her gün 7/24 olarak yeniden yapılandırıldı. Böylece daha fazla öğrencimize daha fazla zaman diliminde destek olabileceğiz” dedi.
HER BİRİ UZMAN ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
Prof. Dr. Naci Gündoğan, Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’nde öğrenci temsilcisi olarak çağrı merkezi uzmanlarının görev aldığını ve her bir öğrenci temsilcisine göreve başlamadan önce hizmet içi eğitim verildiğini ve bu eğitimi başarıyla tamamlayanların çağrı merkezinde göreve başladığını anlatarak, “Çağrı merkezi öğrencilerimizle doğrudan iletişim kurulması anlamında önemli görevler üstlenmektedir. Öğrencilerimizin sorularına cevap vermenin ötesinde öneri ve şikâyetler alınarak merkeze iletilmektedir. Bununla birlikte etkileşim merkezini sadece öğrencilerimiz değil, açıköğretim sistemi hakkında bilgi almak isteyen herkes arayabilmektedir. Etkileşim merkezi, açıköğretim sistemi ile ilgili soru, öneri, şikâyet, başvuru ve taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılmasını amaçlamaktadır” ifadelerini kullandı.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’ne nasıl ulaşılabileceği hakkında da açıklamalarda bulunan Gündoğan, şöyle devam etti:
“Açıköğretim sistemi ile ilgili bilgi almak için öğrencilerimiz Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’ni 0 850 200 46 10-19 (10 hat) ya da 444 10 26 numaralarını arayarak 7/24 bilgi alabilirler. Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi kayıt, kayıt yenileme, ikinci üniversite, dikey geçiş, yatay geçiş, diploma, kimlik kartı, sınav işlemleri, web için şifre tanımlama, sınav merkezi değişikliği gibi hizmetler vermektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.