Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Açık Fikir Platformunda Gençler, Dünya Tarihine Işık Tutacak

Çekmeköy Belediyesi tarafından oluşturulan Açık Fikir Platformunda gençler dünya tarihine ışık tutacak. Alanında uzman isimlerle bir araya gelecek öğrenciler, hem sosyal aktivitelere katılacak hem de fikir alışverişinde bulunacak.Çekmeköy...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çekmeköy Belediyesi tarafından oluşturulan Açık Fikir Platformunda gençler dünya tarihine ışık tutacak. Alanında uzman isimlerle bir araya gelecek öğrenciler, hem sosyal aktivitelere katılacak hem de fikir alışverişinde bulunacak.
Çekmeköy Belediyesi tarafından oluşturulan Açık Fikir Platformunun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Hamidiye Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Gençleri dünya tarihi ile buluşturacak Açık Fikir Platformu ile ilçede eğitim gören öğrenciler, dünya tarihinde yolculuk yapacak. Öğrenciler organizasyon boyunca, alanında uzman öğretmenler tarafından, dünya tarihinin yanı sıra iletişim yöntemleri hakkında da eğitim alacak. Gençler platformda birçok sosyal aktiviteye katılıp fikir alışverişinde bulunacak.
“SONUNA KADAR İMKANLARIMIZLA YANINIZDAYIZ”
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yaptığı konuşmada, gençlerin her konuda yanında olduklarını belirterek, “Biz, sizlere okullarımızın dışında belki 5 yılda öğrenebileceğiniz kadar deneyim ve bilgi edinme fırsatı sunuyoruz" dedi.
Platformun eğitim sürecinin sadece kültür merkezinde değil sosyal ortamlarda da gerçekleşeceğinin altını çizen Poyraz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizinle el ele vereceğiz ve güzel bir gençlik yetiştirmek için gayret edeceğiz. Siz inşallah ülkemizin her noktasında milletimize hizmet edeceksiniz. Biz de, belediye olarak istiyoruz ki, sizlere bir katkımız olsun. Az veya çok. Ne kadar verebilirsek, ne kadar imkanlarımız varsa sonuna kadar bu imkanlarımızla yanınızdayız.”
ÖĞRENCİLERE TARİH BİLGİSİ
Projenin yöneticisi Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de, yaptığı konuşmada platformun çalışma amacına ilişkin bilgi verdi. Yüksel, amacın Çekmeköy’de bulunan gençlerin vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkmasını sağlamak” olduğunu belirterek “Gençlerimizi Açık Fikir Platformunda fikirlerinin ortaya konması ve geleceğimize daha güzel yetiştireceğimiz gençleri çıkarmak için böyle bir fikir platformu başlattık” dedi. Yüksel, öğrencilerin platform sayesinde önemli akademisyenler ile bir araya gelerek tarih bilgisi alacağını söyledi.
Tanıtım toplantısının sonunda Başkan Poyraz, öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.