Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

41 Gençli Furkan, Başkan Köşker’e teşekkür etti

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi’nin katılımcısı Furkan Seha Yıldırım, Başkan Köşker’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
41 Gençli Furkan, Başkan Köşker’e teşekkür etti

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi’nin katılımcısı Furkan Seha Yıldırım, Başkan Köşker’i ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayat geçirilen “41 Genç 41 Gelecek” projesi katılımcı öğrencilerinden Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Furkan Seha Yıldırım, Başkan Köşker’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesinin kendisine çok şey kattığını ifade eden Tıp Fakültesi öğrencisi Furkan Seha Yıldrım projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Tıp Fakültesi öğrencisi Furkan Seha Yıldrım, “41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi projesi benim ve diğer arkadaşlarımın hayatlarında bir dönüm noktası oldu diyebilirim. Proje kapsamında aldığımız eğitimler bizlere başarının kapıların açmamızda çok yardımcı oldu. Kendi gücümüzün farkına vardık ve sistemli bir çalışma ile başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını fark ettik. Bu güzel projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu projede yer aldığım için Gebze Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Furkan Seha Yıldırım’ın ziyaretinden memnun kaldığını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker , “Sizlerin başarıları bizleri gururlandırıyor. Projenin gençlerimize katkıda bulunduğunu görmek bizleri de sevindirdi. Furkan kardeşimiz gibi birçok proje katılım öğrencimiz çeşitli üniversiteler kazanarak bizleri sevindirdi. Şahsım adına bundan sonraki dönemde eğitim hayatında kendilerine başarılar diliyorum. Öğrencilerimizle her zaman iletişim halinde olacağız, yanlarında olacağız ve elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.