Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 Boyutlu Tasarım Odaklı Uygulama Eğitimi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu’nun Güney Marmara Kalkınma Ajansına yapmış olduğu ’3 Boyutlu Tasarım Odaklı Uygulama Eğitimi’ konulu proje başvurusu kabul edildi.Okul Müdürü Mehmet Lek ve İngilizce öğretmeni...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 Boyutlu Tasarım Odaklı Uygulama Eğitimi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu’nun Güney Marmara Kalkınma Ajansına yapmış olduğu ’3 Boyutlu Tasarım Odaklı Uygulama Eğitimi’ konulu proje başvurusu kabul edildi.

Okul Müdürü Mehmet Lek ve İngilizce öğretmeni Sibel Ezgi proje hakkında bilgi vermek amacı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Lek,"Projeyle beraber okulların tasarım-kodlama-robotik ve stem çalışmalarının temelini oluşturan üç boyutlu tasarım ve 3D baskı teknolojileri konusunda ilçedeki açığı büyük oranda gidermiş olacağız" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ise, " Biga’da ortaokul ve liselerin kurumsal ve mesleki kapasitelerini arttırmak amacı ile Bilişim Teknolojisi-Teknoloji ve Tasarım ile Fen Bilimleri öğretmenlerinin 3 Boyutlu Eğitim Teknolojileri alanında eğitim almalarını sağlayacak projeye Biga genelindeki ortaokullarda görev yapan 18 öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevlerine devam eden 2 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni katılacaktır" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.