Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2’nci Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu tamamlandı

Marmara Üniversitesi’nin düzenlediği 2’nci Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu tamamlandı.Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü tarafından düzenlenen 2’nci Uluslararası Basım Teknolojileri...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2’nci Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu tamamlandı

Marmara Üniversitesi’nin düzenlediği 2’nci Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu tamamlandı.

Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü tarafından düzenlenen 2’nci Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu 11-12 Ekim 2017 tarihlerinde Sultanahmet Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın’ın da katıldığı, farklı disiplinlerdeki araştırma ve sanayi kuruluşlarını bir araya getirerek bilim ve teknolojideki gelişmelerin, bilim insanları arasındaki bilgi ve araştırmaların paylaşılması amacıyla düzenlenen sempozyumda; ambalaj basımı, araştırma-geliştirme, baskı öncesi, baskı sistemleri, baskı sonrası, dijiital baskı, e-yayıncılık, grafik tasarım ve uygulamalar, yeşil baskı, matbaa malzemeleri, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm konularında sunumlar yapıldı. Açılış konuşmasını Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Cem Aydemir’in yaptığı etkinlikte; Türkiye, Sırbistan, Yunanistan, Almanya ve Macaristan olmak üzere 5 farklı ülke ve 11 üniversiteden, 8’i yabancı olmak üzere toplam 27 sözlü ve 9 poster bildiri sunuldu.

Yapılan açıklamada sempozyumun; Türkiye, İngiltere, Hollanda, Tayvan, Sırbistan, Almanya, Yunanistan ve Macaristan olmak üzere toplam 8 farklı ülkeden 14 farklı üniversite, sivil toplum kuruluşu olarak 3 dernek (KASAD, BASMEN, ESD) ve 1 vakıf (BASEV) yöneticisi, yurt içi ve yurt dışından 300’ün üzerinde akademisyen, öğrenci ve sektör temsilcisinin dinleyici olarak katılımıyla gerçekleştirildiği kaydedildi.

Sempozyuma sponsor olan altı firmanın temsilcileri ile katılımcılar arasında iletişim sağlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.