Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan’da Çocuklar Minopolis’te Eğlendi

Bakırköy Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde bulunan Minopolis Çocuk Şehri’nde yüzlerce çocuk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın keyfini çıkardı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birbirinden farklı meslekleri...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakırköy Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde bulunan Minopolis Çocuk Şehri’nde yüzlerce çocuk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın keyfini çıkardı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birbirinden farklı meslekleri deneyimleyen çocuklar ayrıca Sihirli Baloncuk Gösterisiyle eğlenceli dakikalar geçirdi. Minopolis’te konuşan Ayşe Sevinç, “23 Nisan için çocuğumu getirdim, eğlenceli çok güzel bir yer. Elif burada çok mutlu oldu, bu yüzden ben de mutlu oldum. En çok itfaiyeciliği sevdi. Burada bütün çocuklar mutlu” dedi. Minopolis’e 23 Nisan olduğu için gelmek istediğini söyleyen minik Elif Sevinç ise “Minopolis’te itfaiyeci oldum, takı tasarımcısı oldum. En çok itfaiyeci olmayı sevdim. Yanan evi söndürmeye çalıştık, kolyeler yaptık. Büyünce veteriner olmak istiyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.