Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12’nci sınıf öğrencilerine ‘motivasyon’ semineri

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi(AİHL) 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik “Kendi Gemine Kaptan Ol” semineri düzenlendi.Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen, “Kendi Gemine Kaptan Ol” seminerine...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
12’nci sınıf öğrencilerine ‘motivasyon’ semineri

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi(AİHL) 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik “Kendi Gemine Kaptan Ol” semineri düzenlendi.

Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen, “Kendi Gemine Kaptan Ol” seminerine öğrenci koçu Gri Koçluk Kurucusu Gökhan Müftüoğlu konuşmacı olarak katıldı. Seminerde, YGS-LYS sınavları öncesi öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, mücadele gücü hakkında eğitim verildi. Hazırlık öğrencilerine de oryantasyon semineri veren Müftüoğlu öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Seminerde öğrencilere özgüven aşıladıklarını söyleyen Koç Gökhan Müftüoğlu, “Bu seminer boyunca öğrencilerimize sınav zamanını nasıl değerlendirmeleri gerektiğini, özgüvenlerini, motivasyonlarını nasıl sağlamaları gerektiğini 1 saatlik seminer halinde anlattık. Sınava doğru çalışma metotları, sosyal medyayı hangi zamanlarda nasıl kullanmaları gerektiği, ders çalışırken dikkat edilecek hususlar noktasında bilgiler vererek onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Seminerde en çok öğrencilerimize zaman yönetimi noktasında, zaman çarkları denen yöntemleri uygulamaları gerektiğini, zamanın nereye gittiği düşünmelerini sağlamaya çalıştık. Sınırları artık zorlamaları zamanı geldi. Sınırları ne kadar zorlaya bilirlerse o kadar başarılı olurlar. YGS-LYS dengesini oturt durabilirlerse daha başarılı olurlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.