Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

11. Sebze Sempozyumu Ordu’da

.11. Sebze Tarımı Sempozyumu 11-13 Ekim Tarihlerinde Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümümün Ev Sahipliğinde Ordu’da Düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
11. Sebze Sempozyumu Ordu’da
11. Sebze Tarımı Sempozyumu 11-13 Ekim tarihlerinde Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü’mün ev sahipliğinde Ordu’da düzenlenecek.
11-13 Ekim tarihleri arasında Tıp Fakültesi Morfoloji binasında düzenlenecek sempozyumun Onursal Başkanlığını ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç yapacak. Konuyla ilgili olarak Sempozyum Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Ekbiç, ilki 1996 yılında Şanlıurfa’da yapılan ve iki yılda bir gerçekleştirilen Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu’nun farklı şehirlerde, üniversitelerde ve araştırma kuruluşlarında düzenlendiğini hatırlattı.
Bugüne kadar 10 kez sempozyum düzenlendiğini belirten Ekbiç, Ordu’da yapılacak etkinliğin sebzecilik alanında çalışan herkesi bir araya getireceğini kaydetti. Ekbiç, ”Sempozyumda açıkta sebze yetiştirme teknikleri, örtü altı yetiştirme teknikleri, topraksız kültür, sebze ıslahı ve biyoteknolojisi, tohum ve fide teknolojileri, organik sebzecilik, sebze biyolojisi ve fizyolojisi, yemeklik mantar yetiştirme, hasat ve muhafaza teknikleri, sebze işleme ve değerlendirme, sebzelerde bitki besleme, bitki koruma, ekonomi ve pazarlama, mekanizasyon ve sulama gibi konular ele alınacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.