Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunanistan'da referandum için 5 milyon 100 bin Euro harcanacak

Yunanistan'da 5 Temmuz'da yapılacak referandum için 5 milyon 100 bin Euro kaynak ayrıldı. Yunan Parlamentosu'nun pazar günü yapılmasına 'evet' dediği referandum için 5 milyon Euro harcanacak. Onaylanan kaynak, kamu personel giderleri, denetçi...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2015 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2015 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunanistan'da referandum için 5 milyon 100 bin Euro harcanacak
Yunanistan'da 5 Temmuz'da yapılacak referandum için 5 milyon 100 bin Euro kaynak ayrıldı.

Yunan Parlamentosu'nun pazar günü yapılmasına 'evet' dediği referandum için 5 milyon Euro harcanacak. Onaylanan kaynak, kamu personel giderleri, denetçi ve hakim masrafları ile yol harcırahlarını içeriyor.

Buna göre İçişleri Bakanlığı, 1 milyon 100 bin Euro'yu kamu personel masrafları için ayırdı. Geri kalan 4 milyon Euro ise denetçi ve hakim kurulu masrafları ile yol harcırahları için kullanılacak.

Referandumda halka, kreditörlerin 25 Haziran 2015'te sunduğu iki farklı anlaşma önerisine ilişkin görüşleri sorulacak. Kreditörlerin sundukları iki belgenin Yunanca ve İngilizce adları 'Mevcut programın tamamlanmasına ilişkin reformlar ve ötesi' ve 'Sürdürebilir borç ön analizi' şeklinde belirtiliyor. Pusulada 'onaylamıyorum-hayır' ibaresi üstte, 'onaylıyorum-evet' ibaresi ise onun altında yer alıyor.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.