Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunanistan: “Mısırlı Yetkililer Uçağa Ait Parçaların Bulunduğunu Bildirdi”

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, kayıp Mısır uçağına ilişkin, "Mısırlı yetkililer, uçakla en son irtibat kurulan bölgenin güneyinde 2 koltuk, bir veya daha fazla valizin görüldüğünü bize iletti” dedi.Yunanistan Savunma Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, kayıp Mısır uçağına ilişkin, "Mısırlı yetkililer, uçakla en son irtibat kurulan bölgenin güneyinde 2 koltuk, bir veya daha fazla valizin görüldüğünü bize iletti” dedi.
Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Mısırlı yetkililerin kayıp Mısır uçağına ait enkazın bulunduğunu açıklamasının ardından basın toplantısı düzenledi. Bakan Kammenos, arama çalışmaları kapsamında Mısır ordusunun Akdeniz’de çeşitli nesneler tespit ettiğini kaydetti. Tespit edilen nesneler arasında koltuklar ve valizlerin de olduğunu kaydeden Kammenos, “Mısırlı yetkililer, uçakla en son irtibat kurulan bölgenin güneyinde 2 koltuk, bir veya daha fazla valizin görüldüğünü bize iletti” dedi.
Öte yandan kayıp uçağın pilotunun Muhammed Said Shoukair, yardımcı pilotunun Muhammed Memduh Assem, üç görevlinin ise Yara Hny Tevfik, Samar Ezz Eldin ve Mervat Zekeriya olduğu kaydedildi.
Mısırlı yetkililer, uçağın enkazının Mısır’ın İskenderiye kentinin 290 kilometre açıklarında bulunduğunu duyurmuştu. Uçağın bulunan enkazının İngiliz, Fransız ve Mısırlı yetkililer ve Airbus’ta görevli bir yetkili tarafından inceleneceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.