Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas, Güney Kore’de

Dün Güney Kore’ye gelen Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas, bugün temaslarına başladı.Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas, ilk defa Güney Kore’yi ziyaret ediyor. Dün ülkeye ayak basan Papulyas, bugün sabah saatlerinde başkent...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas, Güney Kore’de
Dün Güney Kore’ye gelen Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas, bugün temaslarına başladı.

Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas, ilk defa Güney Kore’yi ziyaret ediyor. Dün ülkeye ayak basan Papulyas, bugün sabah saatlerinde başkent Seul’deki askeri anıt mezarlığa giderek burada mini bir anma törenine katıldı. Öğle yemeği saatinde Güney Koreli iş adamları ile bir araya gelen Yunanistan Cumhurbaşkanı, yatırım yapmaları için iş adamlarını ülkesine davet etti.

Karolos Papulyas akşam saatlerinde ise devlet başkanlık sarayı Mavi Köşk’te Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye ile bir araya geldi. Akşam yemeğinden sonra ise iki lider ülkelerinin yapabileceği iş birlikleri üzerine bilgi alış verişinde bulundu.

Papulyas yarın ise Kuzey Kore ile Güney Kore sınırını belirleyen 38. Paralele gidip, buradaki askerden arındırılmış bölgeyi ziyaret edecek. Yunan lider, öğleden sonra ile Yeoju şehrindeki Kore Savaşı’na katılan Yunan askerlerin anısına dikilen askeri anıtı ziyaret edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.