Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı kadın ve köpeği sel sularına gömülen araçtan son anda kurtarıldı

Aşırı yağışların neden olduğu sel felaketiyle boğuşan ABD’nin güneyindeki Louisiana eyaletinde yaşanan dramatik bir kurtarma, ülke gündemine damga vurdu.ABD’nin Louisiana eyaletinde meydana gelen sel felaketinde en az 3 kişi hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aşırı yağışların neden olduğu sel felaketiyle boğuşan ABD’nin güneyindeki Louisiana eyaletinde yaşanan dramatik bir kurtarma, ülke gündemine damga vurdu.
ABD’nin Louisiana eyaletinde meydana gelen sel felaketinde en az 3 kişi hayatını kaybederken, binden fazla kişi de evlerinden tahliye edildi. Olağanüstü halin ilan edildiği bölgedeki kurtarma çalışmalarında uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek anlar kaydedildi. Kurtarma çalışmalarına katılan ekipler sel sularına gömülen bir aracı fark ederek yanına yaklaştı. Aracın içinden ise bir kadının “Yardım edin” sesi geliyor. Burnu suya gömülen aracın arka camını kırmaya çalışan ekipler bunda başarılı olamayınca üstü açılıp kapanabilen aracın kumaş tentesini bıçakla kestiler. Bu sırada aracın tamamen suya gömülmesi ve kadının “Boğuluyorum” feryadı üzerine bottan suya atlayan bir kişi tenteyi eliyle yırtarak kadına ulaştı. Kadını aracın içinden çekerek su yüzüne çıkartan kişi daha sonra yaşlı kadının köpeğini de kurtarmasını istemesi üzerine tekrar araca yöneldi. İlk etapta köpeğe ulaşamayan adam, yaşlı kadının ısrarları üzerine köpeğe de ulaşarak aracın içinden çıkardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.