Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı bakımevinde oda arkadaşını öldürmeye teşebbüs etti

Almanya'nın Münih şehrindeki bir yaşlı bakım vinde kalan yaşlılardan biri yatalak olan oda arkadaşını öldürmek istedi, ardından da intihara kalkıştı. Teşebbüs, hastabakıcının olayı fark etmesiyle son anda önlendi.Haidhausen kasabasındaki...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2013 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya'nın Münih şehrindeki bir yaşlı bakım vinde kalan yaşlılardan biri yatalak olan oda arkadaşını öldürmek istedi, ardından da intihara kalkıştı. Teşebbüs, hastabakıcının olayı fark etmesiyle son anda önlendi.

Haidhausen kasabasındaki yaşlı bakım evinde 78 yaşındaki bir kadın yaşlı, 79 yaşındaki yatalak olan oda arkadaşını öldürmeye kalkıştı. Tekerlekli sandalyesini oda arkadaşının kaldığı yöne süren ve yastığı arkadaşının yüzüne bastıran kadının bu teşebbüsü, hastabakıcının durumu fark etmesi son anda engellendi.

78 yaşındaki kadını tekrar yatağına koyan ve diğer bakıcılara haber vermek için odadan ayrılan hastabakıcı döndüğünde ise bir başka şok yaşadı. Söz konusu yaşlı bu kez de kendisini kablo ile boğarak intihar etmeye kalkıştı. Buna da bakıcılar engel oldu.

Olayın ardından durumu polise bildiren bakımevi yönetimi, cinayet zanlısı 78 yaşındaki hastayı polis nezaretinde bir psikiyatri kliniğine sevk etti.

Polis konuyla ilgili soruşturma başlatırken, söz konusu cinayet teşebbüsünün nedenini araştırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.