Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite hocası, hırsızlık cezasının düşürülmesi karşılığında ders verecek

ABD'nin New Jersey eyaletinde bir bilgisayar şirketine ait işaret levhalarını çaldığı için 15 Temmuz’dan beri tutuklu bulunan dünyaca ünlü Princeton Üniversitesi öğretim görevlilerinden John Mulvey’in (67) cezası düşürüldü.Mulvey,...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD'nin New Jersey eyaletinde bir bilgisayar şirketine ait işaret levhalarını çaldığı için 15 Temmuz’dan beri tutuklu bulunan dünyaca ünlü Princeton Üniversitesi öğretim görevlilerinden John Mulvey’in (67) cezası düşürüldü.

Mulvey, yeni cezasına göre Trenton Eğitim Merkezi’nde 120 saatlik kamu hizmeti verecek. Pazartesi görülen duruşmada şirket sahibi Ted Horodynsky, Mulvey’in Bilgisayar Bilimleri ve Maliye derslerine girerek cezasının düşürülmesine razı geldi. Horodynsky, Princeton’da görev yapan bir hocanın kamu hizmeti vermesinin kabul edilebilir olduğunu ifade ederek, öğretim görevlisi suçunu kabul etmese bile, cezanın işlenen suç ile ölçülebilir olması gerektiğini ve bu şekilde yeterince aşağılanmış olmanın kendi içinde bir ceza olduğunu belirtti.

Mulvey'in avukatı Kim Otiz'den elde edilen bilgiye göre, öğretim görevlisi kamu hizmeti yapacağı için ve cezasının düşürüleceği için çok mutlu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.