Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Topuklu giymiş maymun” benzetmesi istifa ettirdi

ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michael Obama’ya “topuklu giymiş maymun” benzetmesi yapan Clay kenti Kalkınma ve İşbirliği Direktörü Pamela Taylor görevden alınırken, Clay Belediye Başkanı Beverly Whaling ise istifa etti.ABD’de...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michael Obama’ya “topuklu giymiş maymun” benzetmesi yapan Clay kenti Kalkınma ve İşbirliği Direktörü Pamela Taylor görevden alınırken, Clay Belediye Başkanı Beverly Whaling ise istifa etti.
ABD’de iki yetkili ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michalle Obama için “topuklu giymiş maymun” benzetmesinde bulunmuştu. Yetkililerin ifadelerinin ardından başlatılan imza kampanyasına 170 binden fazla kişi katıldı. Tepkiler üzerine Clay kenti Kalkınma ve İşbirliği Direktörü Pamela Taylor görevden alınırken, Clay Belediye Başkanı Beverly Whaling istifa ettiğini duyurdu.
Taylar, Başkanlık seçimlerinin ardından sosyal medya hesabından “Beyaz Saray’da şık, güzel ve zarif bir first lady görmek çok hoş olacak. Topuklu ayakkabı giymiş maymun görmekten bıkmıştım” paylaşımında bulunmuştu. Whaling ise Taylor’ın paylaşımına “Günümü güzelleştirdin Pam” yanıtını vermişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.