Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY, İstanbul-kösice Seferlerine Başlıyor

Türk Hava Yolları, yeni destinasyonlarından biri olan Slovakya’nın Kösice kentine 16 Haziran’da seferlere başlıyor.16 Haziran günü başlayacak olan seferlerle ilgili olarak Slovakya’nın Kösice şehrinde gerçekleştirilen basın toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
THY, İstanbul-kösice Seferlerine Başlıyor
Türk Hava Yolları, yeni destinasyonlarından biri olan Slovakya’nın Kösice kentine 16 Haziran’da seferlere başlıyor.
16 Haziran günü başlayacak olan seferlerle ilgili olarak Slovakya’nın Kösice şehrinde gerçekleştirilen basın toplantısına katılan THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, THY Slovakya Ofisi Müdürü Levend Arısoy, Kösice Belediye Başkanı Richard Rasi, Uluslararası Kösice Havalimanı Genel Müdürü Michael Tmej, THY’nin yeni destinasyonu hakkında bilgiler verdi.
Kösice Belediye Başkanı Richard Rasi, THY yönetiminin aldığı bu kararın kendilerini çok mutlu ettiğini, İstanbul-Kösice seferleriyle birlikte hem şehirlerinin, hem de bölgelerinin ekonomik açıdan kalkınacağını ve THY’e teşekkür ettiklerini söyledi.
THY Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, THY’nin 16 Haziran’da başlatacağı yeni seferi ile Kösice ve bölgeye başta ekonomi, kültür ve turizm konularında büyük katkılar sağlayacağını, bölgede yaşayanların İstanbul’a gelmek için bundan böyle yüzlerce kilometre yol yapmak zorunda kalmadan Kösice’den rahatlıkla İstanbul’a gidebileceklerini söyledi.
Slovakya THY Müdürü Levend Arısoy ise, 16 Haziran’dan itibaren haftada 3 gün olarak gerçekleştirilecek olan İstanbul-Kösice seferlerinin Salı, Cuma ve Pazar günü gerçekleşeceğini, yıl sonuna kadar istenilen yolcu sayısına ulaşmaları durumunda her gün uçuş gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.