Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tataristan’dan Topbaş’a “Devlet Madalyası”

Rusya’ya bağlı Tataristan’ın Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Tataristan’ın başkenti Kazan Belediyesi’ne ait yerel yönetimlerin güçlendirilmesine ilişkin çalışmalarından...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tataristan’dan Topbaş’a “Devlet Madalyası”
Rusya’ya bağlı Tataristan’ın Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Tataristan’ın başkenti Kazan Belediyesi’ne ait yerel yönetimlerin güçlendirilmesine ilişkin çalışmalarından dolayı “Devlet Madalyası” ile ödüllendirdi.

Kazan’da Topbaş’ı kabul eden Tataristan Cumhurbaşkanı, Kazan ve İstanbul arasındaki ilişkilerin giderek arttığını kaydetti. Minnihanov, “Sayın Topbaş her zaman Türk-Tatar projelerine destek veriyor. Sizin sayenizde İstanbul’da Tatar şairi Tugay’ın anıtı ve parkı açıldı.” dedi.

Ziyaret sırasında Topbaş, Kazan Belediye Başkanı İlsur Metşin ile de görüştü. Daha sonra Topbaş Kazan Federal Üniversitesi Rektörü İlşat Gaffurov ile görüşerek öğrencilere ve öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

Görüşme sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na “Kazan 2013 XXVII. Dünya Üniversite Oyunları Hatıra Madalyası” da takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.