Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taner Yıldız, Rusya Enerji Bakanı Novak ile görüştü

Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak ile Moskova’da bir araya geldi.Rusya’da temaslarda bulunan Bakan Yıldız, Rusya’nın doğalgaz devi Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller ve...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taner Yıldız, Rusya Enerji Bakanı Novak ile görüştü
Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak ile Moskova’da bir araya geldi.
Rusya’da temaslarda bulunan Bakan Yıldız, Rusya’nın doğalgaz devi Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller ve Gazpromexport Başkanı Elena Burmistrova ile görüşmesini tamamladıktan sonra mevkidaşı Novak ile bir araya geldi.

Moskova’da bulunmaktan ve mevkidaşı Novak ile görüşmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Yıldız, “Koyacağımız katkıların özellikle gelişen bu dünyada ilişkilerimizi geliştireceğini daha da kuvvetlendireceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Kendilerini Moskova’da görmekten dolayı mutlu olduklarını ifaden eden Novak ise Taner Yıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Yıldız, Moskova temasları çerçevesinde Rosatom Başkanı Sergey Kriyenko ile de ikili görüşmeler yapacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı akşam saatlerinde Ankara’ya dönecek.

Görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.