Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tacizcinin sonu bu oldu!

Çin’de bir lise öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen öğretmen, veliler tarafından çırılçıplak soyularak dövüldü.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tacizcinin sonu bu oldu!
Daily Mail gazetesinin haberine göre; lisede okuyan bir kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Çinli öğretmen, veliler tarafından sokak ortasında dövüldü.

Öğretmenin veliler tarafından cezalandırıldığı olay anbean kameraya alındı. Video görüntülerinde, tacizci öğretmenin sokakta çıplak vaziyette dizlerinin üzerine çöktüğü ve sokaktaki meraklı kalabalığın Çinli öğretmeni izlediği görülüyor.

İddialara göre; Çin’in kuzey eyaleti Hebei’de yaşanan olayda, ismi açıklanmayan öğretmen, tacizde bulunduğu liseli kız öğrencinin ailesi tarafından çırılçıplak soyularak dövüldü.




SENELERDİR KİMSE ONDAN ŞÜPHELENMEDİ!

Weixian Number 1 Lisesi’nin çalışanları da video görüntülerinde gördükleri adamın, senelerdir kendi çalıştıkları okulda öğretmenlik yaptığını ifade ettiler. Çalışanların iddiasına göre, bu olaya kadar Çinli öğretmenin öğrencilerine cinsel tacizde bulunduğuna dair kimse şüphelenmedi; öğretmenin dersleri, öğrenciler tarafından olumlu değerlendirmeler aldı, kimsenin de bugüne kadar onunla bir problemi olmadı.

Yerel Kamu Güvenliği Kurumu’nun yaptığı açıklamaya göre, cinsel istismarla suçlanan öğretmenin soruşturması devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.