Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürücünün Çarptığı Bebek Metrelerce Savruldu

Rusya’da sürat yapan bir sürücü, bir babanın karşıdan karşıya geçirmeye çalıştığı bebek arabasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle bebeğin metrelerce savrulduğu anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.Rusya’nın Sverdlovsk...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’da sürat yapan bir sürücü, bir babanın karşıdan karşıya geçirmeye çalıştığı bebek arabasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle bebeğin metrelerce savrulduğu anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Rusya’nın Sverdlovsk bölgesinde meydana gelen kaza izleyenlerin yüreklerini ağızlara getirdi. Süratli giden bir otomobil, bir babanın karşıdan karşıya geçirmeye çalıştığı bebek arabasına çarptı. Baba ve bebek arabasını son anda fark eden sürücü durmaya çalıştıysa da başaramadı. Bebek ise, çarpmanın şiddetiyle bebek arabasından fırlayarak metrelerce uçtu. Bebeğin yola savrulduğu anlar ise, arabada bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Öte yandan çarpmanın şiddetiyle yaralanan bebeğin tedavisi hastanede devam ederken, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.