Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye’de kızamık aşısından 5 çocuk öldü

Suriye’nin kuzeyindeki İdlib şehri yakınlarında kızamık aşısı yapılan 5 çocuğun zehirlenerek öldüğü belirtildi. Çok sayıda çocuğun da hastanede tedavi altına alındığı kaydedildi.Muhaliflerin kontrolündeki Maaret El Numan’a bağlı...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’nin kuzeyindeki İdlib şehri yakınlarında kızamık aşısı yapılan 5 çocuğun zehirlenerek öldüğü belirtildi. Çok sayıda çocuğun da hastanede tedavi altına alındığı kaydedildi.

Muhaliflerin kontrolündeki Maaret El Numan’a bağlı Circinez kasabasında çocuklara yapılan kızamık aşısı faciaya yol açtı. Aşı yapılan çok sayıda çocuk zehirlenerek hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuklardan 5’inin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.
Yayınlanan görüntülerde hastanede zehirlenme sebebiyle tedavi altına alınan çok sayıda çocuk görülüyor. Doktorların müdahale ettiği kimi çocukların bilicinin kapalı olması ve yüzleri ve dillerindeki morluklar dikkat çekiyor. Doktorların bazı çocukları, suni teneffüs ve kalp masajı ile hayata döndürmeye çalışmaları görüntülere yansıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.