Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye’de diyalog için görüşmeler devam edecek

Rusya’nın başkenti Moskova’da Suriye’den muhalefet ve hükümetin katılımı ile yapılan görüşmenin devamı niteliğinde yeni görüşmelerin yapılması planlanıyor.Şubat Partisi Genel Sekreteri Souheir Sarmini, Cihan Haber Ajansı’na (Cihan)...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’de diyalog için görüşmeler devam edecek
Rusya’nın başkenti Moskova’da Suriye’den muhalefet ve hükümetin katılımı ile yapılan görüşmenin devamı niteliğinde yeni görüşmelerin yapılması planlanıyor.

Şubat Partisi Genel Sekreteri Souheir Sarmini, Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la görüşmelerinde Suriye krizine çözüm kapsamında birçok konu üzerinde durduklarını söyledi.

Bugün hükümet temsilcileri ile yapılan görüşmelerin son olmayacağına değinen Sarmini, “Suriyeliler arasında diyaloğun sağlanması için önümüzdeki dönemde bir dizi görüşmeler yapılacak. Bu toplantılar uzayabilir ancak üzerinde anlaşabileceğimiz konular ve çözümler olabilir.” dedi.

Görüşmelerde en çok üzerinde durulan konunun terörle mücadele olduğunu ifade eden Suriyeli muhalif isim, “Tutukluların serbest bırakılması konusunu gündeme aldık. Zor şartlar altında hayatlarını sürdürmeye çalışan kriz bölgelerine insani yardım konularını değerlendirdik.” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.