Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye’de 7 Bombalı Saldırıda 78 Kişi Öldü

Suriye rejiminin kontrolünde bulunan liman kentleri Tartus ve Cebele’de düzenlenen 7 farklı bombalı saldırıda en az 78 kişi hayatını kaybederken 120’den fazla kişi de yaralandı. Saldırıları terör örgütü DAEŞ üstlendi.Esad rejiminin...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye rejiminin kontrolünde bulunan liman kentleri Tartus ve Cebele’de düzenlenen 7 farklı bombalı saldırıda en az 78 kişi hayatını kaybederken 120’den fazla kişi de yaralandı. Saldırıları terör örgütü DAEŞ üstlendi.
Esad rejiminin kontrolündeki liman kentlerinden Tartus ve Cebele’de düzenlenen 7 farklı bombalı saldırıda Suriye’nin resmi haber ajansı SANA, en az 78 kişinin hayatını kaybettiğini ve 120 kişinin de yaralandığını bildirdi. Lazkiye’nin güneyindeki Cebele’de otobüs durağı, hastane, elektrik idaresi ve bir caddede olmak üzere 4 bombalı saldırı düzenlendiğini ve en az ikisinin intihar saldırısı olduğu kaydedildi. Cebele’deki saldırılarda en az 45 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Tartus kentindeki otobüs terminalinin önünde bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi ve canlı bombanın terminal içinde kendini patlatması sonucu en az 33 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Terör örgütü DAEŞ’e yakın sosyal medya hesaplarından saldırının DAEŞ tarafından yapıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.