Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Starbucks, kahveden sonra çaya gözünü dikti

Dünya çapında açtığı zincir dükkânlarda kahve satan Starbucks, gözünü şimdi de çaya dikti. Teavana adlı çay zincirini 2012’de satın alan şirket, New York’un Manhattan semtinde ilk dükkânı açtı.Forbes dergisine verdiği bir mülakatta...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya çapında açtığı zincir dükkânlarda kahve satan Starbucks, gözünü şimdi de çaya dikti. Teavana adlı çay zincirini 2012’de satın alan şirket, New York’un Manhattan semtinde ilk dükkânı açtı.

Forbes dergisine verdiği bir mülakatta Starbucks Yönetim Kurulu Başkanı Howard Schultz, ülke çapında 5 yıl içerisinde bin tane daha Teavana çay büfesi açmayı planladıklarını duyurdu. Teavana, 2013 itibariyle 60 ülkede 19 bin perakende satış mağazası bulunan Starbucks’ın küçük kardeşi olacak.

Çay dükkânlarında kahve satmayı düşünmeyen şirket, 5 bin yıllık içeceği müşterilerinin zevkine göre sunmak için araştırmalar yapıyor.

Starbucks’ın yayınladığı açıklamasında Schultz, "Dünyada sudan sonra en çok tüketilen içecek olarak çay, 90 milyar dolarlık bir pazar fırsatı sunuyor." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.