Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BJK taraftarları derneğinden Özgen'e ziyaret

Zonguldak Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetim kurulu, Emniyet Müdürü Timur Özgen’i makamında ziyaret etti.Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetim kurulu, Emniyet Müdürü Timur Özgen’i makamında ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında Emniyet Müdürü Özgen’e bilgi veren Adik, Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği’nin kurulduğu günden bu yana birçok sosyal etkinliğe imza attığı ve 2 kez yılın derneği seçildiklerinin altını çizdi.

Beşiktaş ailesi olarak Karadeniz Ereğli’de sadece taraftar derneği olmaktan öte, kentin sosyal meselelerine de duyarlı bir sivil toplum kuruluşu olduklarının altını çizen Adik, lösemili çocuklara yardımdan, sünnet şölenlerine, eğitim yardımlarından aşure dağıtımına kadar birçok alanda aktif olduklarını ve bundan sonra da bu tür aktivitelerin içinde olacaklarını ifade etti.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Timur Özgen, derneğin bundan sonraki sosyal faaliyetlerinde kendisinin de üzerine düşeni yapacağını belirti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.