Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skandalın ardından ilk kez bir arada görüntülendiler

Brad Pitt ve Marion Cotillard haklarında ileri sürülen dedikoduların ardından ilk kez birlikte objektif karşısına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Skandalın ardından ilk kez bir arada görüntülendiler
 Başrollerini paylaştıkları The Allied filminin setinde yakınlaştıkları ve bu yüzden Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin arasının açıldığı söylentileriyle gündeme gelen iki ünlü oyuncu filmin Los Angeles'taki galasına katıldı.

Her ne kadar bu iddialar doğru olmasa da Cotillard ve Pitt, kırmızı halıda her zamankinden çok daha fazla ilgi gördü. Jolie ile altı çocuğunun velayeti için zorlubir mücadele yürüten 52 yaşındaki aktörün saç modelini değiştirdiği ve biraz da kilo verdiği görüldü.



Sevgilisi Guillaume Canet'den ikinci bebeğini bekleyen olan 41 yaşındaki Marion Cotillard'nın hamileliğinin de iyice ilerlediği görüldü.

Brad Pitt ve Marion Cotillard iyi arkadaş olduklarını ve ortaya atılan söylentilerin dostluklarını bozmadığını da gözler önüne serdi. İki ünlü oyuncu hem birlikte poz verdi, hem de hayranlarını kırmayarak onlara imza dağıtıp hatıra fotoğrafları çektirdi.



Angelina Jolie'nin Pitt'e boşanma davası açtığı duyulduğunda aktörün Marion Cotillard ile film setinde aşk yaşadığı bunun da ünlü çiftin arasını açtığı ileri sürülmüştü.

Uzun süre bu iddialara yanıt vermeyen Cotillar da sonunda sosyal medya sayfasından yaptığı duyuruda "hayatının aşkı Guillaume Canet ile mutlu olduğunu, hatta ikinci bebeklerini beklediklerini" belirtmişti. Cotillard, rol arkadaşı Pitt ile Angelina Jolie'nin bu zor günlerinde onlar için en iyisini dilediğini de yazmıştı mesajında.

Yönetmenliğini Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in üstlendiği The Allied (Müttefik) İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bir öyküyü anlatıyor. Filmde Pitt, istihbarat subayı Max'ı Cotillard da direnişçi Marianne'yi canlandırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.