Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, KKTC'de temel atma görenine katıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, KKTC'de Onkoloji Merkezi temel atma törenine katıldı. Kanser hastalarının daha iyi tedavi olabilmesi için Lefkoşa'da Onkoloji Merkezi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Müezzinoğlu da katıldı. Saygı...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2014 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2014 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, KKTC'de temel atma görenine katıldı
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, KKTC'de Onkoloji Merkezi temel atma törenine katıldı.

Kanser hastalarının daha iyi tedavi olabilmesi için Lefkoşa'da Onkoloji Merkezi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Müezzinoğlu da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sırasıyla Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, Cumhurbaşkanı Vekili Sibel Siber birer konuşma yaptı. Ardından temel atma törenine geçildi.

Mehmet Müezzinoğlu da konuşmasında, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin Onkoloji Merkezi’nin temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Sağlığın çok önemli bir konu olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, “Sağlık varsa umut vardır. Sağlık varsa geleceğe ait plan, hayal vardır. Sağlık yoksa, sağlıklı olma hayali vardır.” dedi.

Mehmet Müezzinoğlu, birey olarak sağlıklı kalmak ve yöneticiler olarak toplumun sağlıklı bir yaşam sürmesinin öncelikli konu olduğu bir anlayışı merkeze almak gerektiğini söyledi. Vatandaşa hakkaniyetli sağlık hizmeti sunmanın da ikinci önemli konu olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, yöneticilerin esas sorumluluğunun da, yaşayan tüm vatandaşlarının hak ettiği sağlık hizmetini alabilmesini sağlamak olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.