Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Rusya’nın gözünü korkutmak mümkün değil"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin’de düzenlenen Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) toplantısından yaptığı konuşmada, Rusya’nın gözünün korkutulmasının ya da izole edilmesinin mümkün olmadığını söyledi.Küresel durumun...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Rusya’nın gözünü korkutmak mümkün değil"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin’de düzenlenen Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) toplantısından yaptığı konuşmada, Rusya’nın gözünün korkutulmasının ya da izole edilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Küresel durumun istikrardan çok uzak olduğuna işaret eden Rus lider, “Tehdit ve riskler sürekli artıyor. Uluslar arası hukuk yok sayılıyor. Tüm ülkelerde kontrolü ele geçirmek için şantaj, provokasyon, ekonomik ve enformasyon baskıları dahi her türlü yöntem kullanılıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Kırım ve Sivastopol’un Rusya’ya dahil olması konusunda bedel ödemesi gerektiği ifadelerinin ortaya çıktığına işaret eden Putin, “Şu açık ki hiç kimse bizi korkutamaz. Rusya’yı izole edemez. Hiç kimse bunu yapamadı ve yapamayacak da…” dedi.

Yüzyıllar boyunca bunun tekrarlandığını, sadece 20’inci yüzyılda birkaç kez denendiğini ifade eden Putin, “Başarı olmadı. Şimdi olmadığı gibi gelecekte de olmayacak. Biz bir kısım zorluklara hazır olmak zorundayız. Egemenliğimize, istikrarımıza ve birliğimize yönelecek tehditlere karşı da uygun cevabı veririz…” uyarısında bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.