Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya’nın girişini yasakladığı yabancı sayısı 735 bine ulaştı

Rusya Federal Göçmen Servisi Başkanı Konstantin Romodanovski, 2013’den bu yana Rusya’ya girişi engellenen yabancıların sayısının 735 bine ulaştığını açıkladı.Rusya Parlamentosu üst kanadı Federasyon Konseyi’nde değerlendirmede bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’nın girişini yasakladığı yabancı sayısı 735 bine ulaştı
Rusya Federal Göçmen Servisi Başkanı Konstantin Romodanovski, 2013’den bu yana Rusya’ya girişi engellenen yabancıların sayısının 735 bine ulaştığını açıkladı.

Rusya Parlamentosu üst kanadı Federasyon Konseyi’nde değerlendirmede bulunan Romodanovski, “2013’de Rusya’ya girişi yasaklananların sayısı 460 bin idi. Yıl başından bu yana 275 bin kişi daha engellendi. Toplam rakam 735 bine ulaştı.” bilgisini verdi.

Federal Göçmen Servisi’ne göre Rusya yasalarını iki ya da daha fazla kez ihlal etmek ve ülkede bulunma süresini geçirmek ne çok yasaklı hale gelme ihlalleri arasında yer alıyor.

Romodanovski, Rusya’da yabancıların karıştığı suçların oranının yüzde 4 civarında olduğunu, İsrail’de bu rakamın yüzde 8 olduğunu hatırlattı. Rusya’nın metropol kentlerinde bu oranın yüzde 20’lere kadar çıktığını ifade eden Romodanovski, Tel Aviv’de yüzde 40’lara kadar ulaştığı karşılaştırması yaptı.

Rusya Federal Göç Servisi'nin kayıtlarına göre, büyük çoğunluğu eski Sovyet ülkelerinden olmak üzere Rusya’ya giriş yapan 8,5 milyon yabancıdan 3 milyonu ülkeden ayrılmayarak kaçak olarak çalışıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.