Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya’da poligonda patlama: 6 ölü

Rusya’nın Pskov bölgesindeki bir atış poligonunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 asker hayatını kaybetti.TSİ 18.00’da askeri bir cephanelikte meydana gelen patlamanın nedeni henüz açıklanmazken, 2 askerin yaralı olarak hastaneye...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’da poligonda patlama: 6 ölü
Rusya’nın Pskov bölgesindeki bir atış poligonunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 asker hayatını kaybetti.

TSİ 18.00’da askeri bir cephanelikte meydana gelen patlamanın nedeni henüz açıklanmazken, 2 askerin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, patlamayla ilgili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in bilgilendirildiği, ardından Rusya Hava Komando Birliği Komutanı General Vladimir Şamanov başkanlığındaki bir komisyonun bölgeye doğru yola çıktığı bilgisi verildi. Ayrıca patlama sonucunda ölen ve yaralananların ailelerine gereken her türlü yardımın yapılacağı ifade edildi.

Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edilirken, uzmanların patlamayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.