Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya’da Düşen Uçağın Kara Kutusu Bulundu

Dubai merkezli FlyDubai Havayolları’nın Dubai-Rusya seferini gerçekleştiren ve Rusya’nın Rostov bölgesinde düşen yolcu uçağına ait kara kutulardan biri bulundu.Dubai-Rusya seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, Rostov-an-Don havalimanına...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dubai merkezli FlyDubai Havayolları’nın Dubai-Rusya seferini gerçekleştiren ve Rusya’nın Rostov bölgesinde düşen yolcu uçağına ait kara kutulardan biri bulundu.
Dubai-Rusya seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, Rostov-an-Don havalimanına ikinci iniş denemesi sırada düşmüş ve uçakta bulunan 62 kişi hayatını kaybetmişti. Rusya Araştırma Komitesi Sözcüsü Vladimir Markin, uçakta bulunan kara kutulardan birinin bulunduğunu açıkladı. Markin, “Şu ana kadar kokpitteki konuşmaları kaydeden kara kutu bulundu. Uzmanlar, kara kutuyu çözmeye çalışıyor. Uçuş verilerini kaydeden diğer kara kutuyu arama çalışmaları ise devam ediyor” dedi.
Uçağın kötü hava koşulları nedeniyle pilot hatası ya da teknik bir sorun sonucu meydana gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Başbakanı kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti.
Dubai-Rusya seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, Rostov-an-Don havalimanına ikinci iniş denemesi sırada düşmüş uçakta bulunan 55 yolcu 7 mürettebat hayatını kaybetmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.