Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rezalet! Vicdansızlığın tanımını yaptılar...

Bir grup İngiliz'in katıldığı bir tekne partisinde çekilen görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rezalet! Vicdansızlığın tanımını yaptılar...
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'a yüklenen ve gelen tepkiler üzerine silinen videoda, katılımcılarının İngiliz olduğu belirtilen bir tekne partisinde; DJ'in, "Suriye milli marşını çalmak için sizlerden saygı ve sessizlik bekliyorum" dediği duyuluyor.

Hemen ardından ise şoke edici görüntüler geliyor ve Suriye milli marşını çalması beklenen DJ, Galantis'in "Runaway" adlı dans şarkısını çalıyor.

Teknedekiler ise bir anlık şaşkınlığın ardından DJ'in ayıbına katılıyor ve coşkuyla eğlenmeye devam ediyorlar. Teknedekilerin şarkının "Kaçmak istiyorum, kaçmak istiyorum. Bu yer dışında başka bir yere gitmek istiyorum" kısmına bağırarak eşlik etmeleri ise bardağı taşıran son damla oluyor.




Partinin gerçekleştiği yer tam olarak bilinmezken, İngiliz basını olayın bu sene 3 bin mültecinin öldüğü sularda dahi gerçekleşmiş olabileceğini belirtti.

Twitter'da büyük tepki toplayan video, birçok Twitter kullanıcısı tarafından kınandı. Bazı Twitter kullanıcıları yaşananları "sözün bittiği yer" olarak tarif etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.