Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rambo Rusya’da sergi açtı

Dünyaca ünlü Hollywood aktörü Sylvester Stallone’ye ait tablolardan oluşan sergi, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde görücüye çıktı. Amerikalı oyuncuyu görmek isteyen onlarca kişi, tabloların sergilendiği müzenin önünde uzun kuyruk...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rambo Rusya’da sergi açtı
Dünyaca ünlü Hollywood aktörü Sylvester Stallone’ye ait tablolardan oluşan sergi, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde görücüye çıktı. Amerikalı oyuncuyu görmek isteyen onlarca kişi, tabloların sergilendiği müzenin önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Toplamda 27 tablodan oluşan koleksiyonun açılışında bir konuşma yapan Stallone, yaptığı çalışmaların St. Petersburg’daki müzede sergilenmesinin kendisi için büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

Önceden yaptığı çalışmalarda daha ağır tonlar kullandığına değinen ünlü oyuncu, “Şimdi daha sakin, dengeli tonlar kullanıyorum. Hayat yolunda ilerleyen insan değişiyor. Stili ve sanatı da değişiyor.” şeklinde konuştu.

Ülkemizde “Rambo” filmleriyle tanınan aktör ayrıca, eserlerini sergilemek için müze tarafından davet edilmesinin kendisini gururlandırdığını da sözlerine ekledi.

St. Petersburg’un ünlü Rus müzesinde gerçekleştirilen açılışta, müze müdürü Viktor Guzev’de kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Sylvester Stallone’nin tarzını “soyut ve mecazi bir dışa vurumculuk” olarak tanımlayan Guzev, oyuncunun sanatçı yönünden daha önce haber olmadığını söyledi.

Serginin kendisi için yeni bir sanatçının keşfi anlamına geldiğini belirten Müze Müdürü, “Bugün bu sergilenen eserler, Stallone’nin yeteneğine şahitlik ediyor. Rus müzesi, güçsüz sanatçıların zayıf eserlerinin sergilendiği yer değildir.” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun da hazır bulunduğu serginin açılışında birçok üst düzey davetli de hazır bulundu. Ayrıca müze, Amerikalı oyuncunun sanat koleksiyonundan oluşan ve şehir müzelerinde satışa sunulan özel bir kitapçık hazırladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.