Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Putin, Netanyahu İle Görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Moskova’ya düzenlediği ziyaret kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün akşam saatlerinde geldiği Moskova’da temaslarına devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Putin, Netanyahu İle Görüştü
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Moskova’ya düzenlediği ziyaret kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün akşam saatlerinde geldiği Moskova’da temaslarına devam ediyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kremlin’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Suriye’deki durumun ve İsrail-Filistin ilişkilerinin ele alındığı görüşmede, Putin, “Rusya’da, İsrailli kişilere büyük önem veriyoruz. Sadece İsrail’in önemli bir ülke olmasından dolayı değil, Ortadoğu’daki kilit ülkelerden biri olduğu ve aramızda tarihi ilişkiler bulunduğu için İsrail’e önem veriyoruz” dedi.
Netanyahu ise, “Her zaman, ülkelerimiz için ele alacağımız teknoloji, tarım alanında işbirliği, ticaret, bölgesel problemler gibi önemli konular vardır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.