Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Putin: Jeopolitik oyunları sonlandırma zamanı geldi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, küresel istikrarsızlığın giderek arttığını, artık birilerinin diğer ülkelerle ilgili metot ve değerleri empoze etmesine son verme zamanı geldiğini söyledi.Moskova’da düzenlenen güvenlik konferansına...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Putin: Jeopolitik oyunları sonlandırma zamanı geldi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, küresel istikrarsızlığın giderek arttığını, artık birilerinin diğer ülkelerle ilgili metot ve değerleri empoze etmesine son verme zamanı geldiğini söyledi.

Moskova’da düzenlenen güvenlik konferansına bir açıklama gönderen Putin, “Uluslar arası sistemde yeni siyasi merkezlerin oluşumu ile ilgili süreç devam ediyor. Ancak bununla beraber küresel istikrarsızlık da artıyor. Biz Avrupa ve Atlantik bölgesinde istikrarlı, güvenli ve barış içinde bir alan oluşturma konusunda başarılı olamadık…” eleştirisinde bulundu.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da tansiyonun yüksek olduğunu, Afganistan’daki gelişmelerle bağlantılı olarak ciddi risklerin ortaya çıktığını kaydeden Putin, “Modern meydan okumalar ve tehditlerin arkaik jeopolitik oyun mantığı ile, kendi metot ve değerlerini zorlayarak ya da renkli devrimlerle sonuç alamadığı ortada.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.