Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceylanpınar Kaymakamı Sarı, Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret etti

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Kaymakamlık Ar-Ge Sorumlusu Emine Sarı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Şengül'ün de bulunduğu ziyarette, dikiş nakış...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ceylanpınar Kaymakamı Sarı, Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret etti
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Kaymakamlık Ar-Ge Sorumlusu Emine Sarı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Şengül'ün de bulunduğu ziyarette, dikiş nakış ve kuaförlük kurslarına giden kadınların sıkıntıları dinlendi ve çalışmaları incelendi. Çalışmalar ve kurslar hakkında, merkez sorumlusu Mine Özbek'ten de bilgi alındı.

Bilgisayar ve okuma yazma gibi kursların da bulunduğu merkezin ihtiyaçları hususunda her türlü desteği vereceklerini belirten Kaymakam Sarı, hanımları çalışmalarından dolayı kutladı. Merkezin aynı zamanda hanımlar için evlerinde sıkılmaktan kurtuldukları ve farklı beceriler edindikleri sosyal bir alan olduğunu ifade etti. Kursiyerler de desteklerinden dolayı başta Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kaymakam Musa Sarı olmak üzere il ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.