Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paris Saldırılarının Beyni Yakalandı

Paris’in farklı noktalarında gerçekleştirilen saldırıların bir numaralı şüphelisi olan ve uzun süredir aradan Salah Abdeslam yakalandı.Kasım ayında Paris’in farklı noktalarında aynı anda terör saldırısı gerçekleştirilmiş ve 130...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Paris’in farklı noktalarında gerçekleştirilen saldırıların bir numaralı şüphelisi olan ve uzun süredir aradan Salah Abdeslam yakalandı.
Kasım ayında Paris’in farklı noktalarında aynı anda terör saldırısı gerçekleştirilmiş ve 130 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıların ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında son olarak Brüksel’de bulunan bir eve baskın düzenlenmişti. Belçikalı yetkililer bugün Paris saldırısının beyni olarak aranan Salah Abdeslam’ın parmak izinin Brüksel’in Molenbeek bölgesinde bir dairede bulunmasının ardından bölgeye operasyon düzenlendiğini bildirdi. Polisle saldırganlar arasında çatışma çıktığını ifade eden yetkililer, Paris saldırısının beyni olan ve uzun süredir aranan Salah Abdeslam’ın yaralı olarak ele geçirildiğini duyurdu.
Öte yandan Abdeslam’ın yakalandığına dair haberin alınmasının ardından Belçika Başbakanı Charles Michel’in katıldığı AB-Türkiye Zirvesi’den ayrıldığı kaydedildi. Belçika Adalet Bakanı ise Abdeslam’ın yakalandığını açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.