Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yüksel, kültür merkezindeki restorasyon çalışmalarını inceledi

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, restorasyon çalışmaları devam eden Katip Çelebi Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu.Vali Yüksel’e; Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Yüksel, kültür merkezindeki restorasyon çalışmalarını inceledi
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, restorasyon çalışmaları devam eden Katip Çelebi Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Yüksel’e; Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhsin Temel, Başkan Yardımcıları Ali Öztürk ve Şaban Yılmaz, eşlik etti.

Vali Alaaddin Yüksel, Katip Çelebi Kültür Merkezi'nin bir bölümünde endemik bitkilerin yer alması gerektiğini söyledi. Yüksel, Gölbaşı'nda yetişen ve Gölbaşı'na özgü olan ‘sevgi çiçeğinin’ bu iş için tercih edilebileceğine dikkati çekti.

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Bardarçı daha sonra Vali Alaaddin Yüksel ve beraberindekilere kültür merkezi hakkında bilgi verdi.

Bardakçı, İl Özel İdaresi tarafından Kültür Merkezi'nin yapımı için 2 milyon 100 bin TL mali destek sağlandığını belirtti.

Bardakçı merkez hakkında şu bilgileri verdi; “Kültür merkezinin bodrum katında tarım müzesi bulunacak. Giriş katında sergi salonu olacak. Birinci katında bilim merkezi inşa edilecek ve 36 kişilik gökevi inşa edilecek. İkinci katında canlılar ve fizik temalı olacak. Üçüncü katında matematik ve fizik alanında çalışma atölyeleri, dördüncü katında nikah salonu, beşinci katında kültür ve sanat atölyeleri, altıncı katında kafeteryalar bulunacak.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.