Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oslo’da Şüpheli Paket Paniği

Oslo Üniversitesi kampüsünde 2 saldırgan tarafından açılan ateşin ardından yapılan inceleme sırasında bulunan şüpheli paket paniğe neden oldu.Norveçli yetkililer, ülkede bulunan Oslo Üniversitesi Kampüsü’ne iki saldırgan tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oslo Üniversitesi kampüsünde 2 saldırgan tarafından açılan ateşin ardından yapılan inceleme sırasında bulunan şüpheli paket paniğe neden oldu.
Norveçli yetkililer, ülkede bulunan Oslo Üniversitesi Kampüsü’ne iki saldırgan tarafından ateş açıldığını ve olayda 2 güvenlik görevlisinin yaralandığını bildirdi. Saldırının ardından olay yerine giden polis memurları, kampüste şüpheli bir paket buldu. Paketin, görevlilere açılan ateşle bağlantılı olabileceğini kaydeden yetkililer, iki saldırganın olay yerinden kaçtığını ve yaralanan güvenlik görevlilerinin durumunun ağır olmadığını aktardı. Polis, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında paketin bomba benzeri bir nesne olduğunu ifade ederek, bomba uzmanlarının olay yerine geldiğini ve çalışmalarına başladığını bildirdi.
Saldırganlardan birinin kırmızı bir şapka taktığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, kampüs çevresinin güvenlik koridoruna alındığını aktardı. Saldırganlara ait olabileceği kaydedilen bir ceketin kentteki metro istasyonu yakınlarında bulunmasının ardından bölgenin de güvenlik koridoruna alındığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.