Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce herkesi güldürdü, şimdi pişman oldu

ABD'li model Gigi Hadid Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde yeni ABD başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın taklidini yaptığı için özür diledi. Hadid taklidiyle ırkçılık eleştirilerine maruz kalmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önce herkesi güldürdü, şimdi pişman oldu
Model Gigi Hadid Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde yaptığı Melania Trump taklidi ile hem izleyicileri güldürdü hem de eleştirilerin hedefi oldu. Melania Trump'ın aksanını taklit ettiği için 'ırkçılık' eleştirilerine maruz kalan Hadid bir özür mektubu yazarak mektubun fotoğrafını Twitter'da paylaştı.

​Ünlü Victoria's Secret modeli, "Amerikan Müzik Ödülleri törenini sunmaktan ve saygıdeğer yazarlarla çalışmaktan gurur duydum. Senaryoda çok ileri gittiğini düşündüğüm şakaları kaldırdım veya değiştirdim. İzlediğiniz kısımlar iyi mizahla yapılan ve kötü niyet barındırmayan esprilerdi" dedi.

"Ben de ulusal çapta televizyondaki skecin merkezinde yer aldım, yaptığımla eğlenceli dakikalar yaşadım ve içindeki mizahı bulabildim" ifadelerini Hadid, "Melania'nın şov dünyasını, şovların yazılıp oynandığını anlandığına inanıyorum" şeklinde açıklama yaptı. Model paylaştığı metni, "İncittiğim herkesten özür diliyor ve ülkemiz için en iyi dileklerimi iletiyorum. Saygılarımla" şeklinde bitirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.