Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölünün ardından demediklerini bırakmadılar!

Boğa güreşinde göğsüne aldığı boynuz darbesi sonucunda yaşamını kaybeden İspanyol matador Victor Barrio'nun sosyal medya hesabına acımasız yorumlar yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ölünün ardından demediklerini bırakmadılar!
İspanya'daki boğa güreşi etkinliklerinde boynuz darbesi sonucu hayatını kaybeden 29 yaşındaki matador Barrio sosyal medyada trollerin hedefi oldu. Yıllar sonra hayatını kaybeden ilk matador olan Barrio'nun sosyal medya hesaplarına acımasız yorumlar yağdı.

Barrio'nun Facebook hesabına taziye mesajları yazan kullanıcıların yanı sıra bu mesajların altına İspanyol matadorun ölümüyle dalga geçen yorumlar yapıldı. Kimi kullanıcılar ise Barrio'yu öldüren boğaya övgüler yağdırarak, genç matadorun "cehennemde yanmasını" diledi.

Matadorun ölümü ülkede boğa güreşlerini yeniden tartışmaya açtı. Pek çok şehir İspanya'nın simgelerinden biri olan boğa güreşlerine finansal destek verip vermemeyi tartışıyor.



Barrio'nun ölümünün ardından Pamplona kentindeki bir arenada anma töreni düzenlendi. Hıncahınç dolan arenada seyirciler ve onlarca matador saygı duruşunda bulundu.

Barrio önceki gün İspanya'nın doğusundaki Teruel kentinde düzenlenen boğa güreşi etkinliklerinde göğsüne aldığı boynuz darbesiyle hayatını kaybetmişti. Doktorlar tarafından yapılan açıklamada, göğsünün sağ tarafından boynuz darbesi alan Barrio'nun, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği bildirilmişti.

Barrio'nun ülkede 21'inci yüzyılda bir boğanın boynuz darbesinden dolayı ölen ilk matador olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.