Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölmeden önce çektiği son fotoğraf

ABD’nin New Jersey eyaletinde polis, geçtiğimiz Eylül ayında ayı saldırısı sonucu ölen öğrencinin cep telefonu ile çektiği son fotoğrafı yayınladı. Ormanda gezinen 22 yaşındaki Darsh Patel isimli gencin çektiği son görüntü ise kendisine...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ölmeden önce çektiği son fotoğraf
ABD’nin New Jersey eyaletinde polis, geçtiğimiz Eylül ayında ayı saldırısı sonucu ölen öğrencinin cep telefonu ile çektiği son fotoğrafı yayınladı. Ormanda gezinen 22 yaşındaki Darsh Patel isimli gencin çektiği son görüntü ise kendisine saldıran siyah ayının fotoğrafı oldu.

Uzmanlar, bölgede ayının insanlara saldırmasının çok nadir yaşandığını ifade ediyor. Patel’in cep telefonu, saldırının yaşandığı New York şehrinin yaklaşık 65 kilometre kuzeybatısında bulunan Apshawa Korusu’ndaki ormanlık alanda bulunmuştu. Polis ise telefonun üzerinde ısırma izleri olduğunu açıklamıştı.

Öte yandan, polis telefondaki son görüntüyü yayınlarken, fotoğrafta yaklaşık 140 kiloluk kara ayının Darsh Patel’e doğru geldiği görülüyor.

Eylül ayında açıklanan polis raporuna göre, ayı ormanda gezintiye çıkan bir grup öğrenciyi izlemeye başlamış ve daha sonra grup dağılmıştı. Gruptaki 4 kişi daha sonra bir araya gelirken, Patel’in kayıp olduğu anlaşılmıştı. Patel’in cesedine ise 2 saat sonra ancak ulaşılabilmiş, saldıran kara ayı da bulunarak öldürülmüştü.

Kuzey Amerika Ayı Merkezi’ne göre kara ayı saldırıları çok nadir görülüyor. Aynı kuruma göre, Kuzey Amerika’da yaklaşık 750 bin kara ayı olduğu tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.