Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden Soma ve Bosna'ya yardım kumbarası

Romanya'da faaliyet gösteren Uluslararası Bükreş Koleji (ISB-International School of Bucharest) öğrencileri Soma ve Bosna için yardım kumbarası kurdu.Kampanyaya Türk koleji öğrencileri ve velileri katıldı. Somada vefat eden 301 madencinin aileleri...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilerden Soma ve Bosna'ya yardım kumbarası
Romanya'da faaliyet gösteren Uluslararası Bükreş Koleji (ISB-International School of Bucharest) öğrencileri Soma ve Bosna için yardım kumbarası kurdu.

Kampanyaya Türk koleji öğrencileri ve velileri katıldı. Somada vefat eden 301 madencinin aileleri ve Bosna'da yaşanan sel felaketinde zarar gören insanlara küçük de olsa bir yardımlarının olmasını ümit eden öğrenciler harçlıklarını zarflara koyup kumbaraya attılar.

Öğretmeninin Somada yaşanan felaket ile ilgili bir sunumdan etkilene öğrenci, "Sunum sonrası okulda okuyabiliyor olduğum için ne kadar şanslı ve güvende olduğumu hissetim. Aileme bu yardım kampanyasına katkı sağlamalarını istedim. Umarım ufak da olsa yardımımız dokunmuştur." dedi.

Bosna'da yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak hislerini paylaşan başka bir öğrenci, "Biz okulda okuyabilir olmamızdan dolayı çok şanslıyız. Ne kadar fazla yardım toplayabilirsek onlar da bizim gibi okuyabilir ve dünyayı daha yaşanabilir bir yer yapabiliriz." dedi.

Yardım kumbarası 2 hafta sonra veli ve öğrenciler ile birlikte açıldıktan sonra yardımlar Soma ve Bosna'ya gönderilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.