Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğluna bıraktığı servet dudak uçuklattı!

İngiltere'nin en zengin üçüncü kişisi, 6. Westminster Dükü Gerald Cavendish Grosvenor geçirdiği ani kalp krizi nedeniyle 64 yaşında vefat etti. Ünlü İngiliz milyarder 25 yaşındaki oğluna 9 milyar sterlin servet bıraktı. Bu da 12 milyar doları aşkın bir rakama denk geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oğluna bıraktığı servet dudak uçuklattı!
İngiliz kraliyet ailesine yakınlığıyla bilinen Grosvernor, Londra’da sahip olduğu 121 hektar arsayla ülkenin en zengin toprak sahiplerinden biri olarak tanınıyor.
İngiltere'nin en zengin üçüncü kişi olan Grosvernor, 25 yaşındaki oğluna tam 9 milyarsterlin miras bıraktı.

LONDRA'NIN EN PAHALI BÖLGESİ

Ünlü milyarderin ailesinin 1677’den beri topraklarına sahip olduğu ve nesiller boyunca kalkındırdığı Mayfair ve Belgravia bölgeleri, günümüzde Londra’nın en pahalı semtleri arasında bulunmakta.

DÜNYADA DA ÇOK FAZLA KONUTA SAHİP

CNBC’nin haberine göre aile İngiltere’de sahip olduğu toprakların yanı sıra, dünyaçapında de birçok konut ve işyerine sahip.

Dük ünvanını 1979’da babasının ölümüyle edinen ve sonrasında aile işlerinin başına geçen Cavendish, 1990’ların sonunda geçirdiği sinir krizini işinin ve devamlı gözönünde olmanın getirdiği strese bağlıyordu.

İngiliz milyarder vefat etti oğluna 12 milyar dolar servet bıraktı

1992’de Independent gazetesine verdiği röportajında, “Tercih şansım olaydı eğer, böyle varlıklı bir hayatı asla seçmezdim, fakat yine de bu hayatı terk etmeyi asla düşünmedim” açıklamasında bulundu.

SERVETİ 12 MİLYAR DOLAR

Sunday Times’ın 2016 yılının en zenginleri listesine göre Dükün tahmini serveti 9.35 milyar pound (12 milyar dolar) olarak belirtiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.