Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obama: “Brüksel Saldırıları Teröre Karşı Birlik Olmamız Gerektiğini Hatırlattı”

ABD Başkanı olan Barack Obama, Brüksel’deki saldırıların dünyanın terörle mücadelede birlik olması gerektiğini hatırlattığını ifade etti.2014 yılında ABD’nin Küba’ya açılımı kapsamında iki ülke arasındaki ilişkilerin yeniden...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Başkanı olan Barack Obama, Brüksel’deki saldırıların dünyanın terörle mücadelede birlik olması gerektiğini hatırlattığını ifade etti.
2014 yılında ABD’nin Küba’ya açılımı kapsamında iki ülke arasındaki ilişkilerin yeniden tesis edilmesinin ardından Küba’yı 88 yıl aradan sonra ziyaret eden ABD Başkanı olan Barack Obama, başkent Havana’daki temaslarına devam ediyor. ABD Başkanı Barack Obama, Küba halkına seslendiği konuşmada teröre karşı birlik çağrısında bulunarak Amerikan halkının en derin düşüncelerinin ve dualarının Belçika hükümeti ve vatandaşlarıyla olduğunu ifade etti. ABD’li Başkan, “Masum insanlara karşı bu çirkin saldırıları kınayarak Belçika halkı ile dayanışma içindeyiz” dedi.
Belçika’nın yanında olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydeden Barack Obama, “Dostumuz ve müttefikimiz Belçika’da bu saldırılardan sorumlu olanların adalete teslim edilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Brüksel’deki saldırıları karşısında dünyanın terörle mücadelede birlik olması gerektiğini hatırlattı. Teröre karşı ırkı, inancı ya da milliyeti ne olursa olsun birlikte olmalıyız. Dünyanın neresinde olursa olsun insanların güvenliğini tehdit edenleri bertaraf edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.