Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O sinek meşhur oldu!

ABD'de dün gece Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton ile Cumhuriyetçi Partili rakibi arasındaki münazara renkli görüntülere sahne oldu. Bunlardan biri de Clinton'ın yüzüne sinek konduğu an oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O sinek meşhur oldu!
Gergin bir atmosferde geçen münazara sırasında yaşanan olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Twitter'da "Hillary Clinton Sineği" ve "Münazara Sineği" gibi hesaplar açıldı.

Bazı Amerikan haber siteleri ise Suriye'de uçuşa yasak bölge oluşturulması gerektiğini savunan Clinton'ın bu önerisine gönderme yaptı.

İngilizce'de "sinek" ve "uçuş" sözcüklerinin aynı kelimeyle (fly) ifade edilmesini fırsat bilen ABD medyası, "Anlaşılan Hillary Clinton başkanlık münazarasında uçuşa yasak bölge talep etmeyi unutmuş" başlığını attı.

"MESAJ MI VERDİ?"

CBS televizyon kanalının sitesindeki haberde ise "Clinton'ın yüzüne konan sinek mesaj mı veriyordu?" başlığı ile bir Kızılderili inancına atıfta bulunuldu.

Buna göre, bir hayvan ya da bir böceğin normal şartlarda bulunmaması gereken bir yerde belirdiğinde, karşısına çıktığı kişiye bir mesaj verdiğine inanıldığını hatırlatan CBS; sineğin de Clinton'ın yüzüne konmasının tesadüf olmayabileceğini iddia etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.