Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nükleer Anlaşma Times Meydanı’nda Protesto Edildi

ABD’nin ünlü Times Meydanı’nda toplanan İsrail yanlısı kalabalık, İran ile 5+1 ülkeleri arasında nükleer müzakerelerde varılan anlaşmayı protesto etti.ABD’nin New York eyaletinde bulunan ünlü Times Meydanı’nda çoğunluğu Yahudilerden...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD’nin ünlü Times Meydanı’nda toplanan İsrail yanlısı kalabalık, İran ile 5+1 ülkeleri arasında nükleer müzakerelerde varılan anlaşmayı protesto etti.
ABD’nin New York eyaletinde bulunan ünlü Times Meydanı’nda çoğunluğu Yahudilerden oluşan kalabalık nükleer müzakerelerde varılan anlaşmayı protesto etmek için bir araya geldi. Jeffrey Wiesenfeld’in organize ettiği ”İran’ı Durdurun” başlıklı gösteride ABD Kongresine anlaşmayı reddetme çağrısı yapıldı. New York eski Valisi Georfe Pataki ve ABD Temsilciler Meclis İstihbarat Komitesi Eski Başkanı Pete Hoekstra’nın yanı sıra çok sayıda politikacı, akademisyen ve gazetecinin de bulunduğu eylemde “İran’a Nükleer Yok” , “iran’a Güvenme” yazılı pankartlar taşındı. Katılımcıların konuşmalar yaptığı protesto eylemine İran bayrağıyla katılan bir gruba, anlaşma karşıtları arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.